Skip to content

INTEGRALE AANPAK

Architectenbureaus, aannemers en ontwikkelaars vinden in BIMprojects een professionele partner door de integrale aanpak bij alle projecten. Wij spreken de taal van de architect, de adviseur, de leverancier en de aannemer. In onze aanpak doorgronden wij het ontwerp van de verschillende adviseurs. Als eerste controleren wij of alle benodigde informatie aanwezig is en voldoet om verder verwerkt te worden. Onze teamleden brengen vervolgens de verschillende bouwinformatie samen in (sleutel-)details welke de basis vormen voor verdere uitwerking en de basis vormen voor het opstarten van het BIM-model.

BOUWMETHODIEK EN STANDAARD DETAILS

Iedere aannemer heeft zijn eigen bouwmethodiek en ontwikkelt hiervoor standaard details. Innovaties in de bouw maken het noodzakelijk dat de bouwmethodieken en details doorontwikkeld worden. Prefab bouwelementen hebben een groeiende invloed op de engineering en op de verandering van bestaande processen. Onze teamleden hebben verstand van bouwen en komen tot kwalitatieve oplossingen die aansluiten op de vraag uit de veranderende markt. Wij zien details nog steeds als het belangrijkste onderdeel voor de realisatie van een project.

TECHNISCH TEKENWERK

Wij ondersteunen uw organisatie bij het informeren en communiceren met vakkundig bouwtechnisch tekenwerk. Projecten worden steeds complexer en steeds meer informatie wordt gedeeld met een groeiend aantal betrokken partijen. Tekenwerk is nog nooit zo belangrijk geweest. Ondanks de opmars van 3D-modellen en virtueel bouwen blijft de 2D tekening onmisbaar bij het communiceren en contractueel vastleggen van bouwkundige informatie.

BOUWEN AAN EEN GOED EINDRESULTAAT?

Laat een van onze bouwkundige ingenieurs meedenken over een goede bouwtechnische uitwerking van uw project.

Back To Top