Skip to content

VERBINDERS IN DE BOUW

Bovenal willen onze mensen de opdrachtgever helpen bij het aanpakken van de uitdagingen die zich bij ieder project voordoen. Opdrachtgevers ondersteunen op een efficiënte en kwalitatieve wijze is waar we met z’n allen voor staan. Onze ervaren teamleden hebben uiteraard ruime kennis van bouwtechniek, BIM-software en het bouwproces. Wij noemen ons zelf verbinders in de bouw. Met techniek, informatie en communicatie blijft ons team werken aan het begrijpen en verbinden van mens, architectuur en uitvoering. 

LEREN EN DELEN!

De bouw is continu in beweging. Nieuwe materialen, technieken, processen of nieuwe software komen regelmatig voor in onze branche. Je hoort onze teamleden dan ook regelmatig zeggen ‘weer wat geleerd’. Als lerende organisatie nemen we elkaar mee in nieuwe ontwikkelingen en coachen we elkaar als dat nodig is. Wij leren ook van onze projectpartners. In bouwteamverband zoeken wij samen met onze projectpartners naar passende oplossingen en wordt kennis en kunde gedeeld. Dit maakt en houdt ons werk boeiend! 

SAMEN GROEIEN MET BOUWLAB

Bij BIMprojects vinden we het belangrijk dat je kan groeien in je werk en ook als persoon. Hier staan we niet alleen in. Ons bureau is net als verschillende bouw gerelateerde bedrijven gevestigd op één plek, BOUWLAB. Op de open werkvloer is er plaats voor ondernemers met ambitie. Naast het delen van kennis en kunde doen we ook aan bedrijfsbezoeken of uitstapjes voor teambuilding en voor plezier. Ook de jaarlijkse borrels zijn vaste prik.

VERBINDERS IN DE BOUW

Opdrachtgevers ondersteunen op een efficiënte en kwalitatieve wijze is waar BIMprojects voor staat. Onze medewerkers hebben ruime kennis van bouwtechniek, BIM-software en het bouwproces. Met deze kennis verzorgen wij de informatie die nodig is voor goede communicatie en een soepel proces van initiatief tot en met beheer en onderhoud. BIM is hierbij een krachtig hulpmiddel dat ook als zodanig wordt ingezet. Met onze oplossingen verbinden wij architectuur en uitvoering.

Wil je ook delen, groeien en bouwen in en aan ons team! Bekijk onze vacature(s).

OPDRACHTGEVERS

Bas van Vliet
Stagiair

Jan van der Schaaf
Directeur
jvanderschaaf@bimprojects.nl

Maaike Oppenhuis
Junior-BIMengineer
moppenhuis@bimprojects.nl

Arjen Honig
Senior-BIMengineer
ahonig@bimprojects.nl

Sjors van den Abbeelen
Senior-BIMengineer
svandenabbeelen@bimprojects.nl

Luuk Dekker
Stagiair – afstudeerstage

Jasper van Baar
Directeur
jvanbaar@bimprojects.nl

Word jij onze nieuwe collega? Mail jouw CV naar jvanbaar@bimprojects.nl

Back To Top