skip to Main Content

BIM

VIRTUEEL BOUWEN VAN ONTWERP TOT AS BUILT

Voor u als opdrachtgever is het van groot belang dat u gedurende alle fasen van een project beslissingen neemt op basis van betrouwbare informatie en dit op de juiste manier kan delen met uw projectpartners. Door een project eerst virtueel te bouwen (3D modelleren) worden de knooppunten vooraf in de ontwerp- en engineeringfase opgelost en worden het aantal bouwfouten tijdens de uitvoering teruggedrongen. BIMprojects werkt met specifieke software haar projecten uit in 3D en biedt u extra visuele informatie en mogelijkheden om projecten te delen met stakeholders en projectpartners. U bekijkt en volgt de ontwikkelingen van uw project op u smartphone en tablet met BIMx Docs van het eerste ontwerp tot en met het As-Built model.

BIM-PROTOCOL, OPEN BIM EN BIM BASIS ILS

Gaat u voor uw project gebruik maken van een BIM-model dan zijn er verschillende belangrijke punten om rekening mee te houden. Zo is het opstellen van een BIM-protocol belangrijk ten aanzien van goede contract- en werkafspraken. Werken met Open BIM is de standaard voor integraal samenwerken en een goede onderlinge uitwisseling van (aspect-)modellen. Verder is BIM basis ILS een eerste stap om informatie in de bouw gestructureerd en eenduidig uit te wisselen. Is het werken met een bouw informatie model nieuw voor u dan kan een van onze onze BIM-adviseurs u verder helpen in de wereld van BIM.

UW RESULTATEN VERBETEREN MET BIM

Met BIM kunt u virtueel bouwen en IFC-modellen uitwisselen. En heeft u altijd toegang tot BIMxDocs en kunt u door uw gebouw lopen voordat het gebouwd is. Laat een van onze BIM-adviseurs meedenken over hoe BIM een meerwaarde kan zijn voor uw organisatie en uw project.

OOK BIMMEN?

Bel ons voor een afspraak en vraag naar de mogelijkheden

Back To Top