Skip to content

MET BIM SAMEN VOOR HET BESTE RESULTAAT

Bij ontwerpen en bouwen draait alles om informatie en communicatie. BIM speelt daarbij een cruciale rol en die wordt steeds belangrijker. Succesvol BIMmen komt alleen tot stand door goede samenwerking. Het team van BIMprojects werkt dan ook continu aan verbetering van zowel de interne als de externe organisatie in relatie tot BIM. Samen met opdrachtgevers gaat BIMprojects voor het beste resultaat.

BETERE AFSTEMMING en BIM basis ILS

Projecten die uitgewerkt worden in BIM vragen om een betere afstemming tussen de verschillende projectpartners. Dit wordt bereikt door het model op te zetten conform de BIM basis ILS. Deze BIM-werkmethodiek maakt het mogelijk om met behulp van professionele software zoals Solibri Office en BIM Collab de modellen te controleren en issues te delen, afgehandeld en gevalideerd. Voor gedetailleerde informatie kunt u terecht op de website van BIMloket.

INVESTEER IN BIM

Ook u wilt investeren in BIM. Want met BIM wordt een gebouw eerst virtueel opgeleverd voordat het werkelijk gebouwd wordt. Hiermee worden de faalkosten gereduceerd, wordt de bouwkwaliteit vergroot en stijgt het rendement. BIMprojects investeert in de toepassingen van BIM in combinatie met de kennis op gebied van integraal ontwerpen en kennis op gebied van bouwtechniek. Laat het rendement van bouwteam en project toenemen, investeer in BIM.

GRIP OP PROCES EN BETERE RESULTATEN?

Back To Top