skip to Main Content

EEN BETROUWBAAR MEETRAPPORT

Op basis van de hoeveelheid vierkante meters maakt u belangrijke keuzes en daarom moet u blindelings kunnen vertrouwen op de kwaliteit van oppervlaktemetingen. Bij BIMprojects bent u verzekerd van zowel een kwalitatieve meting als van een betrouwbaar meetrapport, omdat wij gecertificeerd zijn als lid van vereniging De Vierkante Meter. Conform de NEN 2580 worden alle oppervlaktes nauwkeurig voor u bepaald. Aan de hand van de NTA 2581 maken wij een meetrapport inclusief meetcertificaat.

LID VAN VERENIGING DE VIERKANTE METER

Vereniging De Vierkante Meter is de enige instantie in Nederland voor aanbieders van NEN 2580-meetrapporten. Op basis van onderlinge kennisdeling streven de leden naar eenduidige meetrapporten van de hoogste kwaliteit. Als gecertificeerd bedrijf krijgen we jaarlijks verschillende controle-audits van certificatie-instelling SKG-IKOB. Hiermee creëren wij een extra waarborg voor de kwaliteit van onze meetrapporten.

SKG-IKOB

SKG-IKOB is een Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector. Zij werken voor producenten, leveranciers, uitvoerders en dienstverleners in de bouw en de gebouwde omgeving die zich aantoonbaar willen onderscheiden met een certificaat, keurmerk of label. Hiervoor leveren zij een totaalpakket op het gebied van kwaliteit door het testen en certificeren van ontwerpen (attesten), producten, processen, diensten en managementsystemen.

WILT U EEN MEETRAPPORT WAAR U OP KUNT VERTROUWEN?

Neem dan gerust contact op met een van onze experts

Back To Top